24425149
Gørløsevej 6A 3550 Slangerup


Fodbold

Så bliver der igen spillet fodbold i Uvelse og vi spiller med Ulven på trøjen.

Det man tilmelder sig til er:
9 max 10 kampe pr. sæson. Dvs ca. en kamp pr. uge, på en hverdagsaften eller i weekenden. Efterårssæson løber fra uge 32 til uge 42.
Forårssæson løber fra uge 15 til uge 23 Som extra bonus er der mulighed for at deltage i et træningspas på halvanden time en gang om uge i sæsonen.

Vi træner i kamptøjet, som bliver vasket efter hver træning og kamp. + Omklædning og badebajer.
Kamptøj/træningstøj er i udbud. Jeg forventer at have en aftale på plads imorgen eftermidag med floorballcentret, som før har været en stensikker leverings partner for Uvelse IF floorball.
Alle spillere kommer til at kunne tilkøbe eget Nr og Navn på trøjen!
Så nu mangler vi kun en hovedsponsor på maven af trøjen, til at tage toppen af tøjudgifterne. Pris er 1200kr - 3500 kr pr.hold fx Herre1, Dame 1 eller Herre 2. UIF er med på det er dyrt at starte op og er derfor frisk på en kæmpe opstart rabat! **kun 200kr for første halvsæson**

Det skal dække holdtilmelding i DBU sjælland og tilmelding til pokalturneringen "korteste vej til europa" samt forsikring og dommer honorar.

Herre holdet er på plads 30 spiller. Så det bliver måske til 2 hold. Dame holdet har 7 spillere klar vi skal kun bruge 11. Så vi er næsten i mål med 3 hold! Det ville være mærkeligt, hvis vi ikke kan finde 15 Piger/Damer/Kvinder mellem 15-99 år Der vil spiller fodbold i Uvelse.

Husk! Målet er bestem ikke at rykke op fra motionsrækkerne, men! Derimod er målet at skabe de gode sociale fælleskaber

Håber alle vil bakke omkring holdene.
Vi laver en trækvogn med øl, vand og kaffe til hjemmekampene og der vil være mulighed for at købe "fantrøjer" hvis man vil være en del af noget stort selv fra sidelinien


Støt fodbold i Uvelse ved at blive sponsorer Kontakt Palle Leerbeck på 22 53 93 04

Du kan også støtte os direkte med et lille beløb på mobilepay

MobilepayNr. Hold Alder Dag Tid Sted Instruktør Sæson Kontingent
  Fodbold - senior +18 Mandag - Bane Palle Kristian Leerbeck Efterår 2022  kr. 200,00

Tilmelding her

Sponsor